Вокална група „Детелина“

Повече за нас

Участие в множество фестивали

Ежегодно участваме в различни фестивали в цялата страна, като например в „Нежни чувства“ в гр. Пловдив, „От небето идва любовта“ в гр. Бургас, също така в гр. Свиленград, гр. Враца, гр. Хасково, гр. Сопот, и напоследък в прекрасното село Чавдар.

Като група се представяме достойно на различни певчески събития и сме печелели множество награди, между които има три златни медала и три сребърни.

Ежегодно честване на националните празници

Ежегодно участваме в празниците на община Калояново, включително в съборите на местните села.

Също така сме неизменна част от честванията по повод националните и местни празници в Ръжево Конаре. Имаме много добри взаимоотношения и контакти с местната детска градина, където участваме в нейните празници – като „Баба Марта“, „Празник на Народното Творчество“, юбилеи и други.

Участваме също така и в празниците на училището на Ръжево Конаре, а през 2017-та година взехме активно участие в честванията по повод 110 годишнината на читалището.

Сътрудничество с други певчески състави

През 2015-та година чествахме 10 години от основаването си с поздравителен концерт с певчески състави от Ръжево, Дуванлии и Перущица, на който присъстваха много хора.

Имаме много добри взаимоотношения и контакти с вокалната група „Перестица“ от Перущица и с групата на читалище „Асен Златарев“, гр. Хасково с ръководител Донка Кожухарова. Организираме често взаимни гостувания и заедно изнасяме концерти.

Галерия